Kledinginzameling voor uw School

Kledinginzameling Nederland is een bedrijf dat, zoals de naam al doet vermoeden, kleding inzamelt bij met name verenigingen, scholen en overheden. De ingezamelde kleding wordt door ons voor 95% gereed gemaakt voor hergebruik in binnen- en buitenland.

De school ontvangt een bedrag per kilo ingezamelde kleding.

Mee doen is dus heel eenvoudig. Wij plaatsen bij u een container en legen deze wekelijks. De opbrengsten worden iedere maand op uw rekening bijgeschreven. Wat gebeurt er concreet met de ingezamelde kleding?

De ingezamelde kleding wordt door ons gesorteerd en keurig verpakt , geëxporteerd naar Afrika en Oost Europa, maar ook in Nederland wordt veel goede kleding en schoenen aan de man gebracht op markten en in 2e hands kledingwinkels. Rest materiaal wordt verwerkt tot poetsdoek of grondstof voor bijvoorbeeld ondertapijt.

Op dit moment zijn wij gestart met het benaderen van scholen met de vraag of u aan het inzamelen van gebruikte kleding wilt gaan deelnemen. Met de opbrengst kunt u doen wat u wilt, bijv. een bijdrage aan het jaarlijkse schoolreisje of het steunen van een goed doel.

Wij hopen bij deze uw interesse te hebben gewekt en zien met veel belangstelling uw reactie tegemoet. U kunt contact opnemen via het contactformulier.