Kledinginzameling voor uw Gemeente

Kledinginzameling Nederland bestaat alweer meer dan 10 jaar, daarom willen wij graag van de gelegenheid gebruik maken om ons bedrijf nog eens aan u voor te stellen. Kledinginzameling Nederland BV is een bedrijf dat al sinds 1997 actief is in de inzameling van gebruikte kleding en schoenen. Het kleding-inzamelbedrijf is in 1997 opgericht, met ons sorteerbedrijf zijn wij al decennia voortvarend en actief in binnen- en buitenland.

De inzameling van kleding en schoenen wordt op een uiterst efficiënte en klantvriendelijke wijze uitgevoerd middels kledingcontainers en middels huis aan huis acties. Wij streven naar de hoeveelheden, 5 kilo per inwoner, zoals aangegeven in het LAP, en halen deze doelstelling bij veel van onze klanten. Voor de ingezamelde kleding kunnen wij u nu een geweldige aanbieding doen. Bovendien kunnen wij u, door onze efficiënte werkwijze, de beste service en kwaliteit bieden.

Bij het inzamelen van kleding huis aan huis wordt er samengewerkt met een maatschappelijke organisatie op het gebied van arbeidsre-integratie. Hiermee tonen wij aan dat Kledinginzameling Nederland maatschappelijk verantwoord onderneemt.

De gesorteerde kleding wordt keurig verpakt, geëxporteerd naar Afrika en Oost-Europa, maar ook in Nederland wordt veel goede kleding en schoenen aan de man gebracht op markten en in 2e hands kledingwinkels. Rest materiaal wordt verwerkt tot poetsdoek of grondstof voor bijvoorbeeld ondertapijt.

Wij hopen bij deze uw interesse te hebben gewekt en zien met veel belangstelling uw reactie tegemoet. U kunt contact opnemen via het contactformulier.