Kledinginzameling voor uw Bedrijf en/of Winkel

Kledinginzameling Nederland BV is een bedrijf dat actief is in de inzameling van gebruikte kleding en schoenen. Al meer dan 10 jaar bestaat er een goede relatie met bijvoorbeeld een landelijke winkelketen, alwaar bij diverse vestigingen in Brabant en Limburg al meer dan drie miljoen kilo kleding is ingezameld en een enorm bedrag is opgehaald.

Ook u kunt hier nu aan meedoen! De voordelen van deelname zijn niet alleen de mooie opbrengst, maar tevens helpt u mee aan het verkleinen van de afvalberg door hergebruik van de kleding, Kortom u toont aan milieuverantwoord te ondernemen.

Mee doen is dus heel eenvoudig. Wij plaatsen bij u een container en legen deze wekelijks. De opbrengsten worden iedere maand op uw rekening bijgeschreven. Wat gebeurt er concreet met de ingezamelde kleding?

De ingezamelde kleding wordt door ons gesorteerd en keurig verpakt, geëxporteerd naar Afrika en Oost Europa, maar ook in Nederland wordt veel goede kleding en schoenen aan de man gebracht op markten en in 2e hands kledingwinkels. Rest materiaal wordt verwerkt tot poetsdoek of grondstof voor bijvoorbeeld ondertapijt.

Wij hopen bij deze uw interesse te hebben gewekt en zien met veel belangstelling uw reactie tegemoet. U kunt contact opnemen via het contactformulier.